Mulder eerste doelman: 'Hij heeft krediet opgebouwd'

Mulder eerste doelman: 'Hij heeft krediet opgebouwd'

Erwin Mulder lijkt de strijd om de positie van eerste doelman te hebben gewonnen. De keeper keepte de laatste wedstrijd tegen Real Sociedad volledig en dat lijkt er op te wijzen dat concurrent Warner Hahn voorlopig genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Volgens voormalig goalie Joop Hiele is dat terecht. “Hij heeft natuurlijk wel krediet opgebouwd. Keepen bij een club in de top drie van de Eredivisie is wezenlijk anders dan, met alle respect, in de Jupiler League'', zegt hij in het Algemeen Dagblad. ''Hahn heeft het lang zeer behoorlijk gedaan in Dordrecht, maar het was wel frappant dat zijn prestatiecurve na de bekendmaking van zijn overstap naar Feyenoord naar beneden ging."

Hahn zal echter ook een kans krijgen, meent zijn voormalige coach Harry van der Ham, die Feyenoord in een interview openlijk tipte over zijn sluitpost. "Ze zullen Warner niet voor niets naar De Kuip hebben gehaald. Hij gaat een keer een kans krijgen, de vraag is alleen of dat nu al is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties