Krabbendam: 'Kongolo verlengt wel, geen zorgen'

Krabbendam: 'Kongolo verlengt wel, geen zorgen'

In Rotterdam zijn ze lichtelijk ongerust. Terence Kongolo is teruggekeerd bij Feyenoord nadat hij lange tijd met Oranje actief was op het WK. De interesse in de talentvolle verdediger neemt dan ook toe, VfB Stuttgart heeft zelfs toegegeven de international naar Duitsland te willen halen.

Binnenkort gaat Kongolo met zijn Rotterdamse werkgever om tafel om te praten over een contractverlenging. Met ''het liefst blijf ik bij Feyenoord'' verklapte de jongeling tegenover RTV Rijnmond al zijn insteek van de gesprekken. ''We zien wel of we eruit komen'', was echter een citaat die toch lichtelijke twijfels liet ontstaan bij supporters.

Volgens VI-journalist Martijn Krabbendam hoeft niemand zich echter ongerust te maken. 'Kongolo verlengt wel, geen zorgen', laat hij op zijn twitter-pagina weten. De Feyenoord-watcher denkt daarnaast dat het contract met meerdere jaren verlengd gaat worden.

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties