'Koeman houdt Clasie in achterhoofd'

'Koeman houdt Clasie in achterhoofd'

Tal van Feyenoorders werden de laatste weken met een hereniging met Ronald Koeman in verband gebracht. Britse media berichten donderdag dat Jordy Clasie, the Dutch Xavi, een meer dan serieuze kandidaat is om het middenveld van Southampton te versterken. De ex-coach van Feyenoord haalde eerder Graziano Pellè, zijn aanvalsleider in Rotterdam, naar het St Mary’s.

Koeman hoopt dat Morgan Schneiderlin in de komende weken niet bij Southampton vertrekt. De middenvelder geniet interesse van Arsenal en Tottenham Hotspur en Koeman probeert hem ervan te overtuigen bij the Saints te blijven. Mocht hij daar niet in slagen, dan is Clasie een serieuze kandidaat om het middenrif van de Premier League-club te versterken. De 23-jarige Oranje-international werd eerder al aan Southampton gelinkt, maar zou nu het nummer één-doelwit zijn.

Koeman gaf eerder echter aan dat hij niet nog meer spelers bij Feyenoord wilde losweken. De club uit Rotterdam deed namelijk naast Pellè ook Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi van de hand en de kans is groot dat ook Stefan de Vrij wordt verkocht. Ook Terence Kongolo geniet volop belangstelling, al kan hij zijn contract met Feyenoord met enkele jaren verlengen.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties