Rutten over WK-tweetal: 'Je ziet dat het internationals zijn'

Rutten over WK-tweetal: 'Je ziet dat het internationals zijn'

Fred Rutten beleefde een aparte oefenwedstrijd met Feyenoord. Vooraf werd er één minuut stil gestaan bij het overlijden van alle Feyenoorders én de slachtoffers van de vliegtuigramp in Oekraïne. Dat deed wat met de coach. ‘Dat maakt echt indruk. Het was muisstil', zei Rutten tegenover Fox Sports.

Het oefenduel tegen Real Sociedad was niet sprankelend, maar de trainer ziet aanknopingspunten. ‘Volgende week zijn we weer verder. We hebben vandaag niet veel kansen weggegeven en ik weet zeker dat we fysiek klaar zijn voor Besiktas.'

Rutten kon vandaag weer beschikken over Jordy Clasie en Terence Kongolo. ‘Je ziet wel dat er internationals het veld inkomen', vertelt hij over hun invalbeurt. Rutten had geen moeite om ze vanavond al op te stellen. 'Als je ziet hoeveel plezier Jordy en Terence eraan ontlenen, dan geniet ik daarvan. Het zijn liefhebbers.'

Khalid Boulahrouz maakte zijn eerste minuten voor Feyenoord.‘Boulahrouz wordt ook met de week fitter. Maar we moeten oppassen dat hij er niet overheen gaat, hij moet fit blijven voor een lange tijd', zei Rutten, die komende week nog geen nieuwe spits heeft. ‘Achter de schermen is de club bezig. Maar dat geven we niet bloot, want dan komen er allerlei speculaties bij', hield hij zich stil over ontwikkelingen rond Dost.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties