'Vilhena aangeboden bij AC Milan: vraagprijs te hoog'

'Vilhena aangeboden bij AC Milan: vraagprijs te hoog'

Feyenoord wil na een eventueel vertrek van Stefan de Vrij eigenlijk niemand meer laten gaan, maar Jordy Clasie wordt begeerd door enkele clubs en een andere middenvelder, Tonny Trindade de Vilhena, is volgens Mediaset zelfs aangeboden bij AC Milan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de Rotterdammers dit zelf hebben gedaan.

Het is mogelijk dat het management van Vilhena of een tussenpersoon bij de Italiaanse grootmacht heeft geïnformeerd. Volgens het eerder genoemde medium zou Milan de vraagprijs van zes miljoen euro echter als te hoog hebben beoordeeld. Vicevoorzitter Adriano Galliani is wel erg ‘gecharmeerd’ van Nuovo Davids, zoals de negentienjarige linkspoot wordt genoemd.

Vilhena, die afgelopen seizoen goed was voor zes doelpunten en zeven assists in 32 wedstrijden in de Eredivisie, wordt al meerdere jaren in verband gebracht met een transfer naar de Serie A. Naast Milan zouden ook Internazionale en Juventus al langer achter het talent aanzitten. In januari dreigde Mino Raiola nog om Vilhena weg te halen bij Feyenoord.

Ronald Koeman had kritiek geuit op Vilhena en Raiola reageerde met: “Als Feyenoord ontevreden is, dan had Koeman dat eerder moeten zeggen. Er waren genoeg mooie clubs geïnteresseerd. En als ik nog een keer zoiets lees, dan breng ik Vilhena in januari naar een van die clubs.” Vilhena zou geschrokken zijn van de uitspraken van Raiola en in januari in zee zijn gegaan met een andere zaakwaarnemer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties