Toornstra kandidaat bij vertrek middenvelder uit De Kuip

Toornstra kandidaat bij vertrek middenvelder uit De Kuip

Feyenoord raakte deze zomer Graziano Pellè, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi kwijt. De kans is groot dat ook Stefan de Vrij de club uit Rotterdam achter zich laat. In De Kuip gaat men zich nu ook langzaam richten op het aantrekken van nieuwe spelers, zeker omdat de directie na een eventueel vertrek van De Vrij geen enkele voetballer meer van de hand wil doen.

Alleen ‘een exorbitant bedrag’ kan Feyenoord mogelijk op andere gedachten brengen. Zo worden ook Jordy Clasie en Lex Immers aan buitenlandse clubs gelinkt. Volgens het Algemeen Dagblad schakelt Feyenoord mogelijk over op Jens Toornstra als ook een van de middenvelders uit De Kuip vertrekt. Het contract van de 25-jarige middenvelder met FC Utrecht loopt medio 2017 af.

Toornstra denkt op dit moment niet aan een vertrek en focust zich daarom op FC Utrecht. “En zoals het nu staat blijft dat ook zo”, reageert de middenvelder. "Ik ben het wel gewend dat ik altijd in verband word gebracht met andere clubs. Ik sluit me ervoor af, pas als mijn zaakwaarnemer belt dat er iets serieus speelt, laat ik me informeren. En dat is niet het geval.”

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers Immers Clasie Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties