Feyenoord begrijpt Van Hanegem niet

Feyenoord begrijpt Van Hanegem niet

Bij Feyenoord bestaat er nog altijd enige verbazing over de afwijzing van Willem van Hanegem, die afgelopen week heeft laten weten dat hij zijn aanbod om adviseur te worden intrekt. Het clubicoon had het gevoel dat niet iedereen bij de club achter zijn komst stond.

Technisch directeur Martin van Geel verbaast zich daarover. "In onze optiek hebben wij het heel serieus opgepakt", zei de technisch directeur zondag bij RTV Rijnmond. "Het is jammer dat Willem heeft besloten dat hij er niet mee verder gaat, maar dat respecteren wij. We kunnen niet anders."

Van Hanegem begreep niet waarom hij niet was betrokken bij bijvoorbeeld de komst van Khalid Boulahrouz. Van Geel wilde daar verder niet te veel over zeggen, hij gaf dan ook niet aan waarom men niet om advies heeft gevraagd.

"Ik ga daar verder inhoudelijk niet op in. Dat zou niet van respect getuigen. Wij praten graag met Willem, hij is altijd welkom bij mij en heel Feyenoord. WIj hebben er met veel mensen heel veel aandacht aan gegeven. Het is jammer dat het zo loopt, maar we hebben dat te respecteren", besloot de 'td'.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties