Geduld is nodig: 'Prijs wordt alleen maar hoger met haast'

Geduld is nodig: 'Prijs wordt alleen maar hoger met haast'

Feyenoord heeft de selectie deze zomer op één positie versterkt. Khalid Boulahrouz werd transfervrij aangetrokken. Veel supporters beginnen ongerust te worden nu het tweeluik met Besiktas in de voorronde van de Champions League nadert.

Van Geel maakt zich minder druk. 'Feyenoord heeft in de afgelopen jaren laten zien dat het bekwaam is om een selectie op poten te zetten naar de mogelijkheden van de club. Maar dat is niet per se voor de helikopter op de Open Dag of de wedstrijd tegen Besiktas', zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

'Wij gaan voor zorgvuldigheid. De prijs neemt alleen maar toe als je haast gaat maken, wij staren ons daar niet blind op', vertelt Van Geel. 'We hebben een selectie die op een behoorlijk niveau is. Vertrek Janmaat en Martins Indi worden opgelost door Boulahrouz en Kongolo. De spits heeft nu prioriteit. Maar daar laten wij ons ook niet onder druk zetten.'

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties