Gudde: 'Percentage dat we mogen herinvesteren loopt op'

Gudde: 'Percentage dat we mogen herinvesteren loopt op'

Feyenoord heeft sinds jaren weer een positief eigen vermogen. De verkoop van Graziano Pellè, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat - die de club meer dan twintig miljoen euro opleveren - hebben ervoor gezorgd dat de club weer financieel gezond wordt.

Het percentage van de transferinkomsten dat Feyenoord kan gebruiken om te herinvesteren neemt dan ook gestaag toe, al zal de club ook moeten bekijken hoe én hoeveel aandelen zij terug wil gaan kopen met dat geld. 'We hebben nu een positief eigen vermogen. Het percentage dat we mogen herinvesteren loopt op, maar gaat in samenhang met VvF', vertelde Eric Gudde dan ook tegenover RTV Rijnmond.

Voor Gudde is het nu leuker werken in De Kuip dan enkele jaren geleden, geeft hij eerlijk toe. 'Qua uitdaging is het hetzelfde. We zijn financieel en organisatorisch echter verder dan toen. En het is natuurlijk leuker om met zwarte cijfers te werken. Maar je mag geen dag verslappen bij deze club', zei hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties