Zaakwaarnemer Clasie: 'Hij heeft voorkeur voor FC Porto'

Zaakwaarnemer Clasie: 'Hij heeft voorkeur voor FC Porto'

Feyenoord ziet mogelijk een tweede speler naar FC Porto vertrekken. Na Bruno Martins Indi heeft ook Jordy Clasie een voorkeur voor de topclub uit Portugal.

Dat zegt zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg zaterdag in gesprek met O Jogo. "Clasie heeft een voorkeur voor FC Porto, maar hij is zich ervan bewust dat het voor Feyenoord moeilijk is om hem te laten gaan", aldus de vertegenwoordiger.

De middenvelder werd ook al in verband gebracht met Fiorentina en Swansea City, maar een transfer komt voorlopig nog niet van de grond. "Hij gaat naar zijn toekomst kijken als hij terugkomt van vakantie. Hij is natuurlijk wel de aanvoerder van Feyenoord. Maar hij vertelde me dat het echt goed voor hem zou zijn als Porto en Feyenoord tot overeenstemming komen."

"We kunnen en willen beide clubs niet met elkaar vergelijken. FC Porto speelt elk jaar in de Champions League, dat spreekt Clasie aan", besluit Weezenberg. Feyenoord zou een eerste bod van Porto al van tafel hebben geveegd. Het contract van de 23-jarige international loopt in 2016 af.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties