Immers over leegloop: 'Er blijven nog genoeg spelers over'

Immers over leegloop: 'Er blijven nog genoeg spelers over'

Lex Immers vreest niet voor een enorm verval bij Feyenoord. Bepalende krachten als Daryl Janmaat, Graziano Pellè en Bruno Martins Indi zijn al vertrokken en de kans is groot dat ook Stefan de Vrij en mogelijk Jordy Clasie de club verlaten. Er is volgens Immers echter genoeg routine voorhanden om die klappen op te vangen. Dat stelt hij zaterdag in het Algemeen Dagblad.

Immers ontkent echter niet dat het een voornaam onderwerp van gesprek is in Rotterdam, met name in de kleedkamer van Feyenoord. "Wie gaat er nog meer weg, wie wordt er gehaald? Maar met Joris Mathijsen, Khalid Boulahrouz, Ruben Schaken en mijzelf blijven er genoeg spelers over die de jonge jongens op sleeptouw kunnen nemen", denkt de 28-jarige middenvelder, die vorig seizoen goed was voor 12 treffers in 33 duels.

Naast spelers met ervaring, beschikt Feyenoord ook over een aantal jonge talenten dat ondanks hun prille leeftijd al heel wat minuten op het hoogste niveau in de benen heeft. "Vergeet niet dat Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius al een volledig Eredivisie-seizoen speelden", haalt Immers aan. Voor Feyenoord begint het nieuwe seizoen over tien dagen écht: dan wacht de thuiswedstrijd tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties