Van Hooijdonk vreest 'heksenketel': 'Lastig voor Feyenoord'

Van Hooijdonk vreest 'heksenketel': 'Lastig voor Feyenoord'

Pierre van Hooijdonk betwijfelt of Feyenoord in staat moet worden geacht om in de derde voorronde van de Champions League af te rekenen met Besiktas. Als oud-speler van Fenerbahçe weet hij wat de Rotterdammers te wachten staat in Istanbul en dat stemt hem niet gerust. Andersom is dat echter ook het geval, claimt de goalgetter van weleer op Fanatik TV.

"Het is voor beide clubs een zware loting", begint de oud-international. "Feyenoord is een gevestigde naam in Nederland, maar het zal lastig worden om in Turkije voor de fanatieke fans van Besiktas te spelen. Daarnaast heeft Feyenoord veel belangrijke spelers verloren: Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Graziano Pellè. De club kon niet anders dan deze sleutelspelers laten gaan."

Van Hooijdonk denkt dat het voor Fred Rutten lastig zal worden om tijdig een formatie te smeden die hetzelfde niveau haalt als het elftal waarmee Ronald Koeman vorig jaar tweede werd. "Het vertrek van deze spelers én Koemans vertrek zal invloed hebben. Er staat een nieuwe coach voor de groep, die een nieuw systeem wil gaan hanteren. Ik verwacht dat de thuisduels van beide clubs doorslaggevend zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties