Spelersagent Dost denkt dat spits niet naar Feyenoord gaat

Spelersagent Dost denkt dat spits niet naar Feyenoord gaat

Feyenoord verkocht Graziano Pellè aan Southampton en heeft op dit moment eigenlijk alleen Mitchell Te Vrede nog over als pure spits. In aanvallend opzicht zijn Anass Achahbar (terug na verhuur), Elvis Manu (idem) en flankspelers Wesley Verhoek, Jean-Paul Boëtius en Ruben Schaken nog over, maar het is duidelijk dat het Fred Rutten nu nog ontbeert aan een afmaker. Bas Dost leek de ideale kandidaat, maar de kans dat hij nog komt is inmiddels nihil.

Zo’n elf dagen geleden werd Dost voor het eerst gelinkt aan Feyenoord. Hij is in zekere zin vergelijkbaar met de verkochte topscorer Pellè en gezien zijn status bij VfL Wolfsburg leek zijn komst haalbaar. Binnen een week klonken er echter ook al teleurgestelde geluiden door in Rotterdam-Zuid. Martin van Geel noemde de komst van de lange spits financieel gezien moeilijk en misschien wel onhaalbaar.

Fred Rutten gaf vrijdag ook aan dat een samenwerking met de ex-spits van FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen niet heel dichtbij is. “We begrepen van de zaakwaarnemer van Dost dat het een heel moeilijk verhaal wordt en dat hij denkt, dat het hem niet meer gaat worden.” Toch blijft de nieuwe trainer hoopvol: hij vindt het een uitdaging om het onmogelijke toch mogelijk te maken en juicht de komst van Dost nog altijd toe. “Hij is een ideale spits voor Feyenoord”, zegt Rutten tegen de NOS.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties