Immers over Demba Ba: 'Hij kan het niet in zijn eentje'

Immers over Demba Ba: 'Hij kan het niet in zijn eentje'

Lex Immers is tevreden met de loting voor de derde voorronde van de Champions League. Feyenoord neemt het in een tweeluik op tegen Besiktas. Dat is een tegenstander die de Rotterdammers moeten kunnen verslaan, vindt de aanvoerder van de voorbereiding.

'Er waren een aantal tegenstanders waarvan je dacht; liever wel of niet. Besiktas, daar ben ik niet heel erg op de hoogte van. Maar ze zaten bij mij in het rijtje van tegenstanders waarvan ik dacht dat het moet kunnen. Zenit en Lille vond ik de moeilijkere tegenstanders van het lijstje', vertelt Immers aan Fox Sports.

Besiktas trok vandaag Demba Ba definitief aan. 'Zo iemand kan het niet alleen doen. Als wij gewoon ons ding doen en zo min mogelijk weggeven, liggen er genoeg kansen om door te gaan. Maar Besiktas is een ploeg met veel ervaring, een grote club met supporters die het beleven zoals hier.'

Zoals gezegd mocht Immers in de voorbereiding veelvuldig de aanvoerdersband dragen. Jordy Clasie keert woensdag echter terug in de selectie van Feyenoord en dus zal de middenvelder weer captain zijn. 'Jordy was vorig jaar onze aanvoerder, dus dat zal hij nu ook zijn', zegt Immers die het aanvoerderschap wel ambieert. 'Ik ben gek als ik nee zou zeggen bij deze club, met een prachtig stadion en dito supporters.'

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties