'Lazio en Feyenoord stevenen af op akkoord over De Vrij'

'Lazio en Feyenoord stevenen af op akkoord over De Vrij'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

18-06-2014 | 'Lazio en Feyenoord stevenen af op akkoord'
Lazio Roma en Feyenoord lijken af te stevenen op een akkoord over Stefan de Vrij. De verdediger van de Rotterdammers stond al voor het WK in de belangstelling van de Italiaanse club, maar tot een akkoord kwam het nooit. Nu zou Lazio het bod hebben verhoogd tot zeven miljoen, bijna zo hoog als Feyenoord eist. Komende zondag zouden beide clubs elkaar treffen en wil Lazio 8 miljoen op tafel leggen om de deal af te ronden. (Sky Sport Italia).

17-07-2014 | 'Feyenoord informeert naar Franse goalgetter'
Andy Delort kan wel eens de nieuwe spits van Feyenoord worden. De veel scorende aanvaller van de Franse tweedeklasser Tours is volgens Football365.fr al benaderd door de Rotterdammers, die op zoek zijn naar een vervanger van de vertrokken Graziano Pellè. Delort maakte vorig seizoen naam voor zichzelf in de Franse Ligue 2.

De 22-jarige aanvaller had met 24 treffers een belangrijk aandeel in het goede seizoen dat zijn ploeg draaide. Tours greep pas in de laatste speeldagen naast promotie naar de hoogste Franse voetbalklasse. Delort lijkt wel promotie te gaan maken, maar mag pas weg als een club vier miljoen euro heeft geboden om zijn tot 2016 lopende contract af te kopen. (football365/fransvoetbal.com)

15-07-14 | 'Feyenoord wijst Portugees bod Clasie af'
Feyenoord heeft het eerste bod van FC Porto op Jordy Clasie afgewezen. De Portugezen hadden een bedrag van zo’n zes miljoen euro over voor de middenvelder van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel gaf tegenover RTV Rijnmond aan Clasie alleen te willen verkopen voor een 'extreem hoog bedrag'. (O Jogo)

15-07-14 | 'Lazio verhoogt bod op De Vrij'
Het Italiaanse Lazio heeft zijn bod op Stefan de Vrij opnieuw verhoogd. Volgens de directeuren van de Romeinse club wil de verdediger van Feyenoord graag verkassen naar de club uit Italië. Dan moet er wel overeenstemming worden bereikt tussen beide clubs over de transfersom. Feyenoord zou een bedrag van zo’n negen miljoen euro verlangen voor De Vrij. De verdediger zou ook in de belangstelling staan van Manchester United, Everton, Liverpool en Schalke 04. (Sky Italia)

13-07-2014 | 'Feyenoord wil aanvaller van Galatasaray huren'
Feyenoord zou bij Galatasaray geïnformeerd hebben naar de mogelijkheid om Lucas Ontivero te huren. De 19-jarige aanvaller van Argentijnse komaf mag tijdelijk elders ervaring opdoen. Naar verluidt zou ook FC Twente belangstelling hebben getoond. (Calciomercato)

10-07-2014 | 'Feyenoord aast op linksback Real Madrid Castilla'
Feyenoord heeft interesse in Real Madrid Castilla-verdediger Leandro Cabrera. De linksback van het tweede elftal van Real Madrid. De 23-jarige voetballer stond eerder onder contract bij Atletico Madrid. Door een clausule in het contract van de Uruguayaan bij Real Madrid Castilla mag de verdediger gratis vertrekken. Naast Feyenoord hebben ook River Plate, Parma en AS Roma interesse in de diensten van de verdediger. Laatstgenoemde lijkt de grootste kans te hebben om de voetballer aan te trekken. (Diario Bernabeu)

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties