Besiktas-trainer Bilic: 'Feyenoord een traditieclub'

Besiktas-trainer Bilic: 'Feyenoord een traditieclub'

Slaven Bilic heeft goede hoop dat Besiktas Feyenoord kan verslaan in de derde voorronde van de Champions League. Besiktas werd in de derde voorronde van de Champions League gekoppeld aan Feyenoord. Op 29 of 30 juli en 5 of 6 augustus bepalen deze twee teams wie zich plaatst voor de Play-Off van de Champions League. Daarna volgt pas het hoofdtoernooi van het miljoenenbal.

Besiktas-trainer Slaven Bilic heeft vertrouwen in een goede afloop. "We spelen tegen een echte traditieclub", zegt de Kroaat op een persconferentie. "Maar zij zijn belanrijke spelers kwijtgeraakt. Bruno Martins Indi bijvoorbeeld, die naar FC Porto is vertrokken."

"Maar ik heb goede hoop dat we Feyenoord kunnen verslaan." Naast Martins Indi vertrokken ook Graziano Pellè en Daryl Janmaat bij de Rotterdammers. Stefan de Vrij staat ook in de belangstelling van buitenlandse clubs. De directie van de Turkse club heeft eveneens vertrouwen. "Het wordt een moeilijke wedstrijd", zegt Erdal Torunoglu. "Maar we hebben een goede ploeg en we hebben ons onlangs versterkt met Demba Ba."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties