Rutten vol vertrouwen over voorrondes: 'Dit gaat ons lukken'

Rutten vol vertrouwen over voorrondes: 'Dit gaat ons lukken'

Fred Rutten verloor in de afgelopen dagen liefst drie sterkhouders aan buitenlandse clubs. Dat verandert het humeur van de Feyenoord-trainer in ieder geval niet. Hij kijkt met vol vertrouwen uit naar de wedstrijden in de voorrondes van Europees voetbal.

'Het is belangrijk dat ons team fit genoeg is, om negentig minuten de strijd aan te gaan. Toen Feyenoord zich vorig seizoen voor deze wedstrijd plaatste, had ik meteen zoiets van: dit gaat ons lukken. Dat vertrouwen heb ik nog steeds', zegt Rutten tegen het Algemeen Dagblad.

De coach mist nog enkele internationals, maar hij voorziet geen problemen met de late instroming. 'Mijn volle aandacht is nu bij de spelers die er zijn, en ik weet zeker dat de instroming van de spelers die ik er straks pas bij krijg daardoor vlekkeloos verloopt. Het was zeker nog geen hoogstaand voetbal vandaag, maar dat past bij vriendschappelijke duels in de voorbereiding.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties