Rutten: 'Dit soort krachtenvelden hoort bij een topclub'

Rutten: 'Dit soort krachtenvelden hoort bij een topclub'

Graziano Pellè, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi zijn al weg en de kans is groot dat ook Stefan de Vrij en/of Jordy Clasie Feyenoord gaan verlaten. De leegloop doet echter weinig met het gemoed van Fred Rutten. De nieuwe coach van de Rotterdammers weet dat hij zal moeten roeien met de riemen die hij heeft.

Rutten stelt in Voetbal International dat het geen zin heeft om zich druk te maken over vertrekkende spelers. "Dit soort krachtenvelden hoort bij een topclub, daar kijk ik niet meer van op. Voor mij is het heel simpel, en dat heb ik de spelers ook verteld: ik richt me op wat wél aanwezig is, en daarmee willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op wat er komen gaat."

De oefenmeester bereidt zijn spelers momenteel voor op de eerste play-offronde in de Champions League, die over twee weken van start gaat. Hij doet dat onder meer met Warner Hahn en Khalid Boulahrouz, tot nog toe de enige twee nieuwelingen in De Kuip. Eerstgenoemde werd al eerder vastgelegd, maar 35-voudig international Boulahrouz werd maandag pas gepresenteerd.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties