Excelsior hoopt op oude bekende: 'Willen hem graag huren'

Excelsior hoopt op oude bekende: 'Willen hem graag huren'

Lucas Woudenberg speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Excelsior. De linksback wist samen met zijn ploeggenoten promotie met de club uit Kralingen af te dwingen, waardoor Excelsior dit seizoen in de Eredivisie uitkomt. Marinus Dijkhuizen, trainer van Excelsior, hoopt om dit seizoen opnieuw Lucas Woudenberg in zijn selectie te mogen begroeten. 'Het is alleen afwachten', zegt hij in gesprek met Voetbal International.

'Wij hopen nog steeds van harte dat we hem opnieuw kunnen huren’, vervolgt Dijkhuizen. 'Het is alleen afwachten of en zo ja wanneer Feyenoord groen licht geeft.' 'Bij Feyenoord komen en gaan momenten de nodige spelers, dus wij kunnen voorlopig niks doen dan afwachten', besluit hij.

Woudenberg gaf mei dit jaar nog tegenover FR12.nl aan dat hij in het nieuwe seizoen graag bij Feyenoord wil spelen. 'Ik heb de ambitie om volgend seizoen een x-aantal wedstrijden in het eerste van Feyenoord te spelen', zei hij. 'Ik heb zin om gas te gaan geven in het shirt van Feyenoord.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties