Boulahrouz wil club helpen: 'Sleur Afellay hiernaartoe'

Boulahrouz wil club helpen: 'Sleur Afellay hiernaartoe'

De zaakwaarnemer van Ibrahim Afellay benadrukte gisteren nog dat zijn cliënt nog niet wil terugkeren naar Nederland en dat een komst naar Feyenoord dus uitgesloten is. Khalid Boulahrouz, de transfervrije aanwinst in De Kuip, wil zijn werkgever wel helpen om de aanvaller van FC Barcelona toch te overtuigen.

'Ibrahim is mijn beste maatje. Als ik een handje kan helpen dat hij bij Feyenoord komt spelen, zal ik hem zeker hier naartoe sleuren. Het zou fantastisch zijn. Een voetballer van het kaliber Afellay vind je niet overal. Ik heb hem nog niet gevraagd, maar dat zal ik zeker doen', vertelt de verdediger in Spits.

'Normaal gesproken keer je nog niet zo snel terug naar Nederland', gaat Boulahrouz verder. 'Hij heeft een lastige periode met blessures achter de rug, hij zal een goede beslissing moeten nemen. Het is heel belangrijk dat hij in een goede omgeving terechtkomt en weer gaat spelen.'

Lees meer over
Boulahrouz Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties