Martins Indi: 'Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun'

Martins Indi: 'Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun'

Bruno Martins Indi vertrekt naar FC Porto. De verdediger van Feyenoord gaat een vierjarig contract tekenen bij de Portugese topclub. De international is naar eigen zeggen klaar voor de stap naar het buitenland.

‘Voor mij voelt dit als het juiste moment om te vertrekken’, reageert Martins Indi, die in augustus 2010 debuteerde voor Feyenoord. ‘Inmiddels heb ik meer dan honderd wedstrijden voor de club gespeeld en een WK achter mijn naam staan. Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik hoopte dat als ik ooit de volgende stap in mijn carrière zou maken, dat zowel ik als de club daarvan beter van zou worden. Voor Feyenoord is mijn vertrek in financieel opzicht goed, terwijl ik in Portugal een nieuwe uitdaging aan ga.’

‘Naast een bijzonder dankwoord voor mijn teamgenoten wil ik ook het legioen bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun’, vervolgt de international. ‘Zeker voor een Rotterdamse jongen als ik hebben de supporters met hun steun altijd een positieve invloed gehad op mijn prestaties. Ik ben er zeker van dat er in de toekomst nog veel meer spelers, en dan vooral de jongens uit de eigen jeugdopleiding, kunnen profiteren van de unieke wisselwerking tussen het elftal en de supporters.’

Bruno Martins Indi begon als F-pupil met voetballen bij Spartaan’20 en maakte als C-junior de overstap naar Feyenoord. De afgelopen vier seizoenen kwam hij in totaal in 102 competitiewedstrijden in actie voor Feyenoord en maakte vijf doelpunten. In 2012 debuteert Martins Indi in het Nederlands elftal, waarvoor hij tot dusver 22 interlands speelde.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties