'Feyenoord wijst Portugees bod Clasie af'

'Feyenoord wijst Portugees bod Clasie af'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

15-07-14 | 'Feyenoord wijst Portugees bod Clasie af'
Feyenoord heeft het eerste bod van FC Porto op Jordy Clasie afgewezen. De Portugezen hadden een bedrag van zo’n zes miljoen euro over voor de middenvelder van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel gaf tegenover RTV Rijnmond aan Clasie alleen te willen verkopen voor een 'extreem hoog bedrag'. (O Jogo)

15-07-14 | 'Lazio verhoogt bod op De Vrij'
Het Italiaanse Lazio heeft zijn bod op Stefan de Vrij opnieuw verhoogd. Volgens de directeuren van de Romeinse club wil de verdediger van Feyenoord graag verkassen naar de club uit Italië. Dan moet er wel overeenstemming worden bereikt tussen beide clubs over de transfersom. Feyenoord zou een bedrag van zo’n negen miljoen euro verlangen voor De Vrij. De verdediger zou ook in de belangstelling staan van Manchester United, Everton, Liverpool en Schalke 04. (Sky Italia)

13-07-2014 | 'Feyenoord wil aanvaller van Galatasaray huren'
Feyenoord zou bij Galatasaray geïnformeerd hebben naar de mogelijkheid om Lucas Ontivero te huren. De 19-jarige aanvaller van Argentijnse komaf mag tijdelijk elders ervaring opdoen. Naar verluidt zou ook FC Twente belangstelling hebben getoond. (Calciomercato)

10-07-2014 | 'Feyenoord aast op linksback Real Madrid Castilla'
Feyenoord heeft interesse in Real Madrid Castilla-verdediger Leandro Cabrera. De linksback van het tweede elftal van Real Madrid. De 23-jarige voetballer stond eerder onder contract bij Atletico Madrid. Door een clausule in het contract van de Uruguayaan bij Real Madrid Castilla mag de verdediger gratis vertrekken. Naast Feyenoord hebben ook River Plate, Parma en AS Roma interesse in de diensten van de verdediger. Laatstgenoemde lijkt de grootste kans te hebben om de voetballer aan te trekken. (Diario Bernabeu)

10-07-2014 | 'Southampton kijkt verder nu onderhandelingen met Feyenoord vastzitten'
Southampton is alternatieven voor Graziano Pellè aan het bekijken. De club van trainer Ronald Koeman zou zijn interesse hebben verlegd naar Connor Wickham van Sunderland, die nog slechts één jaar vastligt. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Southampton over Pellè zouden muurvast zitten. (Daily Mail)

08-07-2014 | 'Eerste bod van Newcastle bedraagt 6.5 miljoen'
Newcastle United wil Daryl Janmaat voor 6.5 miljoen euro overnemen. Volgens The Journal is de rechtsback hun main target om Debuchy op te volgen. Een persoonlijk akkoord zou er nog liggen, een akkoord met Feyenoord ontbreekt nog. De transfer wordt sowieso pas na het WK bekendgemaakt (The Journal)

08-07-2014 | 'Feyenoord wil werk maken van middenvelder Chelsea'
Feyenoord bekijkt wat de mogelijkheden zijn om Charly Musonda Junior te huren van Chelsea. De middenvelder hoeft aankomend seizoen niet te rekenen op veel speeltijd, en mag bij een andere club ervaring opdoen. De momenteel 17-jarige middenvelder is afkomstig uit de jeugd van Anderlecht, dat hem twee jaar geleden verkocht aan de Engelse topclub. (Voetbal International)

07-07-2014 | 'Feyenoord meldt zich bij Wolfsburg'
Feyenoord heeft zich bij VfL Wolfsburg gemeld voor spits Bas Dost. De Rotterdammers willen de 25-jarige spits een seizoen huren van de Duitse club als opvolger van Graziano Pelle. De Duitsers staan niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Nederlander. Het contract van Bas Dost bij Wolfsburg loopt nog tot medio 2017. (Wolfsburger Allgemeine)

07-07-2014 | 'Janmaat heeft principeakkoord met Newcastle'
Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà kan Napoli Daryl Janmaat definitief vergeten. Newcastle zou een principeakkoord hebben bereikt met de speler. De definitieve handtekeningen moeten na het WK volgen. De Engelsen zouden overtuigd zijn dat ze de concurrentie hebben afgetroefd. Feyenoord zou naar verluidt negen miljoen euro voor haar rechtsback vragen. (Alfredo Pedulla)

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties