Feyenoord lost schuld af en begint met terugbetalen VvF

Feyenoord lost schuld af en begint met terugbetalen VvF

Feyenoord heeft na vandaag al meer dan twintig miljoen euro binnengeharkt door uitgaande transfers. En dan moet Stefan de Vrij, volgens de FIFA dé beste verdediger op het WK 2014, nog vertrekken. Van dat geld kan eenderde gebruikt worden om de selectie te versterken, meent De Telegraaf.

Al die miljoenen euro's zullen voornamelijk gebruikt worden om de nog resterende schuld af te lossen. Die bedraagt 6 miljoen euro en kan door het transfergeld nog deze zomer weggewerkt worden. Daarnaast wil de club een begin maken met het terugbetalen van de Vrienden van Feyenoord, die over 49% van de aandelen beschikken voor iets meer dan 30 miljoen euro.

Daarmee wordt Feyenoord langzaam weer baas in eigen Kuip. Door die andere belangrijke verplichtingen kan technisch directeur Martin van Geel dus eenderde herinvesteren. Met Khalid Boulahrouz wordt dat budget in ieder geval niet aangetast, de routinier versterkt de Rotterdammers op transfervrije basis.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties