Van Geel stopt leegloop: 'Clasie willen we niet kwijt'

Van Geel stopt leegloop: 'Clasie willen we niet kwijt'

De leegloop bij Feyenoord moet na een transfer van Stefan de Vrij stoppen. Technisch directeur Martin van Geel wil de selectie na het verlies van vier sterkhouders intact houden en op cruciale posities versterken. Dat vertelt hij in De Telegraaf.

Lazio meldde zich al voor De Vrij, maar zij wilden te weinig betalen. 'Stefan is een zelf opgeleide speler, die vijf jaar in het eerste heeft gespeeld, een fantastisch WK achter de rug heeft en nog maar één jaar contract heeft', aldus Van Geel. 'Als de goede club met de goede prijs komt, zullen we daar absoluut naar kijken.'

Daarna moet de uittocht stoppen. Aanvoerder Jordy Clasie willen ze in De Kuip houden. 'Bij hem ligt er minder druk op om te gaan. Hij is dik tevreden bij Feyenoord en wij willen hem absoluut niet kwijt. We willen heel ver gaan om de rest van het team te behouden. We willen niet alleen een goed gevulde portemonnee hebben, waardoor we in no time financieel gezond zijn geworden, maar ook sportief presteren in de top van Nederland. '

Presteren wil de club op dezelfde manier doen als in de afgelopen jaren, met een mix tussen voornamelijk talenten en wat gelouterde spelers. 'Dat willen we doen door de juiste toevoegingen te doen, maar ook weer door talenten in te passen. We houden vast aan ons beleid, wat ook blijkt uit de kansen die jongens als Joey Sleegers, Rick Karsdorp en Lucas Woudenberg in de voorbereiding weer krijgen.”

Lees meer over
Rick Karsdorp Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties