'Hij schreeuwde het hele huis bij elkaar toen hij het hoorde'

'Hij schreeuwde het hele huis bij elkaar toen hij het hoorde'

Rodney Kongolo is begonnen aan zijn avontuur bij Manchester City. De middenvelder ruilde de jeugdopleiding van Feyenoord deze zomer in voor die van de Engels kampioen en traint als zestienjarige momenteel met de beloften van the Citizens mee.

Feyenoord ontving een bedrag van 450.000 euro voor het talent, maar door variabelen kan de transfersom nog oplopen tot maximaal één miljoen. Kongolo kijkt met trots naar zijn oudere broer, de twintigjarige Terence, die als verdediger is doorgebroken bij Feyenoord speelt en met het Nederlands elftal actief was op het WK in Brazilië.

"Hij is een voorbeeld, want hij heeft op het WK gespeeld. Dat is niet niks. Ik wil dat ook bereiken", zegt Rodney, die op de website van City het moment omschrijft waarop zijn broer te horen kreeg dat hij mee mocht naar Brazilië: "Ik was heel erg trots en hij schreeuwde het hele huis bij elkaar toen hij hoorde dat hij geselecteerd was."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties