Programma Open Dag zondag 20 juli

Programma Open Dag zondag 20 juli

De Open Dag voor het seizoen 2014-2015 vindt plaats op zondag 20 juli. Die dag wordt traditiegetrouw de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen aan de supporters in De Kuip gepresenteerd. De nieuwe trainer Fred Rutten en een aantal nieuwe spelers zullen voor het eerst meemaken hoe bijzonder het is om toegezongen te worden door een volle Kuip.

Programma
10:00 uur Opening OPEL Voetbaldorp (op het parkeerterrein voor het Maasgebouw)
11:00 uur Opening poorten De Kuip en aanvang activiteiten in buitenring
14:15 uur Aanvang spelerspresentatie
15:30 uur Aanvang handtekeningensessies
17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

Toegang
De toegang is gratis. Een entreebewijs is niet nodig.

Activiteiten
Het terrein van De Kuip is tijdens de Open Dag verdeeld in vijf zones. Download hier de plattegrond waarop je kunt zien welke activiteiten je waar kunt vinden. Diverse sponsors en partners van Feyenoord zijn ook aanwezig met leuke activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld je hart luchten bij de ‘Kameraden Kamera’ van Radio Rijnmond en je eigen foto op de voorpagina van Metro laten plaatsen! Voor de jongste supporters is er op het parkeerterrein voor het Maasgebouw het OPEL Voetbaldorp, waar zij met een stempelkaart kunnen deelnemen aan tien verschillende activiteiten.

Feyenoord Fanshops
Op de Open Dag gaat het nieuwe uittenue voor het eerst in de verkoop. Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op zondag 20 juli, waaronder ook de nieuwe winkel op Centraal Station en de nieuwe winkel in De Kuip. Er zijn op de Open Dag tevens vijf extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas.
De speciale Open Dag tas, met o.a. de nieuwe presentatiegids en spelerskaarten, is uiteraard ook weer te koop. Voor meer informatie kijk op www.feyenoordfanshop.nl.

Rondleidingen
Tijdens de Open Dag is het mogelijk een speciale rondleiding te doen met een Meet & Greet met minimaal twee selectiespelers. Het Meet & Greet arrangement is inclusief een drankje in De Kuip Eten & Drinken en een gereserveerde plaats op de tribune voor het bekijken van het binnenprogramma.

Bereikbaarheid
De NS laat op zondag 20 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Voor meer informatie over het openbaar vervoer, parkeren en (weg)werkzaamheden kijk je op www.feyenoord.nl/opendag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties