Topclubs in Portugal azen op Jordy Clasie

Topclubs in Portugal azen op Jordy Clasie

Het goede spel van enkele Feyenoorders op het WK is niet onopgemerkt gebleven. Stefan de Vrij was al persoonlijk akkoord met Lazio Roma, maar hij moet zich gaan afvragen of hij daar nog naartoe wil nu andere clubs zich melden. Ook Jordy Clasie heeft keuzes te over, schrijft het Algemeen Dagblad.

Voor De Vrij lijkt net als club- en landgenoot Daryl Janmaat een toekomst in de Premier League weggelegd. In Engeland speculeren ze op een vertrek naar Manchester United, maar ook het kleinere Everton wil de speler weghalen uit De Kuip. Lazio is er nimmer in geslaagd om maar in de buurt te komen van de gevraagde transfersom en de Italianen lijken ooit de hoop op de verdediger op te moeten geven.

Clasie kan juist Bruno Martins Indi achterna gaan. Laatstgenoemde zal deze week zijn transfer naar FC Porto officieel maken. Topclubs in Portugal zijn echter ook geïnteresseerd in de kleine aanvoerder van Feyenoord, terwijl Fiorentina en Swansea City ook nog meedingen in de strijd.

Terence Kongolo gaat binnenkort met Feyenoord om de tafel om te praten over een contractverlenging. De talentvolle verdediger is de minst verdienende speler bij de Rotterdammers en dat is natuurlijk een gespreksonderwerp. Verder wil Kongolo een duidelijk beeld voor de toekomst van de club.

Lees meer over
Kongolo Clasie Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties