Afellay en Atsu op verlanglijstje van Fred Rutten

Afellay en Atsu op verlanglijstje van Fred Rutten

Fred Rutten hoopt dat Feyenoord snel kan schakelen als de miljoenen binnenstromen door het vertrek van haar sterkhouders. De trainer beschikt over een indrukwekkend netwerk en weet zelf exact welke spelers hij graag zou willen toevoegen aan zijn selectie, meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Dat zouden volgens de krant Ibrahim Afellay en Christiaan Atsu zijn. Met beide spelers werkte Rutten al eerder. Een eventuele komst van Royston Drenthe lijkt geen optie voor de club. De Rotterdammer die mag vertrekken bij Reading hoopt op een terugkeer bij Feyenoord, maar een rentree wordt in De Kuip ontkend.

Als de namen kloppen lijkt Rutten zich vooral aanvallend te willen versterken. Atsu is een pure vleugelaanvaller, terwijl Afellay op het middenveld of als buitenspeler gebruikt kan worden. Patrick van Aanholt werd eerder al genoemd als mogelijke verdedigende versterking.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties