Kuyt: 'Speciaal om met negen Feyenoorders te spelen'

Kuyt: 'Speciaal om met negen Feyenoorders te spelen'

Dirk Kuyt stond gisteren met acht andere (oud-)Feyenoorders in het veld tijdens de strijd om de derde plek op het WK tegen Brazilië. Dat was de meest multifunctionele speler van de wereld ook opgevallen.

'Ik heb genoten hier. Ja, het was ook speciaal om tegen Brazilië op een gegeven moment met 9 spelers of oud-spelers van Feyenoord op het veld te staan. Vooral die jonge jongens hebben het heel goed gedaan', gaf de routinier de Varkenoord-jeugd nog een pluim.

Het was misschien een van de laatste interlands voor Kuyt. 'Ik ga nu eerst op vakantie en moet dan afwachten wat de nieuwe bondscoach voor plannen heeft', zegt de 33-jarige speler die dus nog niet weet of hij stopt bij Oranje. 'Natuurlijk ben ik de jongste niet meer en aan alles komt een einde. Maar ik voel me nog goed. En daar gaat het om. Ik ben ook nog helemaal niet met stoppen bezig geweest.'

Lees meer over
Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties