Lex Immers: 'Vijftig doelpunten koop je niet zomaar terug'

Lex Immers: 'Vijftig doelpunten koop je niet zomaar terug'

Lex Immers vormt komend seizoen zo goed als zeker geen tandem meer met Graziano Pellè. De Italiaan gaat Feyenoord namelijk verlaten voor Southampton. Immers voorziet een moeilijke opgave voor td Martin van Geel om een opvolger te vinden.

‘Een man als Pellè met vijftig doelpunten in twee seizoen dat koop je niet zomaar terug. Al leg je vijf of twintig miljoen neer. Je hebt geen garantie dat je goals terugkoopt. Maar we hebben Mitchell (Te Vrede, red.) achter de hand. Hij heeft het goed gedaan vandaag. We hebben alle vertrouwen in hem', aldus de aanvallende middenvelder tegenover RTV Rijnmond.

Vandaag mocht Immers wederom de aanvoerdersband dragen. ‘Dat voelt prima. Hij is niet zwaar, niet licht, hij zit goed. Maar Jordy (Clasie, red.) is er niet. Dadelijk is hij gewoon de aanvoerder.’ ‘Ik heb de leeftijd ervoor, maar we hebben meerdere spelers die de leiding kunnen hebben zoals Joris Mathijsen.’

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties