Lazio houdt hoop: 'De Vrij wil voor deze club uitkomen'

Lazio houdt hoop: 'De Vrij wil voor deze club uitkomen'

Lazio blijft hoop houden op de komst van Stefan de Vrij. Al voor het WK 2014 begon gaf de Feyenoord-verdediger zijn jawoord aan de Italianen, met het voorbehoud dat er nog wel een akkoord op tafel moest komen tussen zijn huidige club en zijn beoogde nieuw club. Lazio zit echter onder de (verhoogde) vraagprijs van Feyenoord, dus blijft het de vraag of de clubs er samen uitkomen.

Lazio wilde zijn maximale bod van 5,5 miljoen euro niet verhogen, terwijl Feyenoord mikte op 7,5 miljoen. Na de goede prestaties van Oranje op het WK 2014 zou men de vraagprijs voor De Vrij zelfs opgeschroefd hebben tot 10 miljoen euro, en dat was gedurende de groepsfase. Onbekend is of Martin van Geel de verlangde transfersom voor de centrale verdediger inmiddels nog verder omhoog heeft gegooid.

Directeur Igli Tare van Lazio wacht geduldig af hoe de zaak zal aflopen. “De markt is nog open tot september en wij weten waaraan we willen werken. Het ligt niet alleen aan de financiële kant van het verhaal, maar ook aan de wil van de spelers. Er is heel veel gezegd en geschreven, maar niet alles klopt. Er werd gezegd dat Manchester United al een akkoord heeft met De Vrij, maar dat is niet waar. Zijn zaakwaarnemer is duidelijk geweest: hij zei dat het de wens is van De Vrij om uit te komen voor Lazio.”

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties