WK-debutant Clasie: 'Dit komt keihard aan, dramatisch'

WK-debutant Clasie: 'Dit komt keihard aan, dramatisch'

Jordy Clasie is niet meer de enige veldspeler die geen minuten maakte op het WK voor Oranje. De middenvelder en aanvoerder van Feyenoord verving na ruim een uur Nigel de Jong in de wedstrijd tegen Argentinië. Dat deed hij niet onverdienstelijk.

'Teleurstellend. Dramatisch. Hier doe je het voor, om een WK-finale te spelen en te winnen. Als je in de halve finale eruit gaat dan is dat zo jammer. Je bent zo trots dat je mag invallen. Maar ik heb maar een gevoel: een rotgevoel. Dit komt bij iedereen keihard aan', was Clasie duidelijk tegenover de NOS.

Het dubbeltje viel naar de verkeerde kant, was de conclusie. 'We hadden maar één doel: het WK winnen. Dit komt ongelooflijk hard aan. Maar we hebben over het algemeen onvoldoende gecreeërd. En bij penalty's is het 50-50. Vandaag zat het bij ons tegen op een pijnlijk moment.'

Toch weet ook Clasie dat ze iets ongelooflijks hebben neergezet in Brazilië. 'We kunnen trots op elkaar zijn. Zaterdag moeten we het toernooi goed afsluiten. We hadden het mooier kunnen maken. Op naar zaterdag.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties