Veel minuten voor Woudenberg: 'Daarin moet je knallen'

Veel minuten voor Woudenberg: 'Daarin moet je knallen'

Het WK komt Lucas Woudenberg niet verkeerd uit. Doordat er voornamelijk verdedigers van Feyenoord als international naar Brazilië zijn gegaan, geeft Woudenberg dat de kans om veel minuten te maken in de voorbereiding. Tegen FC Horst (0-8) speelde hij één uur.

Het 20-jarige talent geeft eerlijk toe dat het WK gunstig voor hem is, maar hij beseft dat hij het nog altijd moet laten zien. 'Hoe minder verdedigers hoe groter de kans dat ik ga spelen. Maar het ligt grotendeels aan jezelf. Of ze er nu wel of niet zijn je moet gewoon je best doen. De minuten die je speelt, moet je knallen', zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Woudenberg moet zeker knallen, want hij speelt om een plekje in de selectie van Feyenoord. Een mogelijke tweede verhuurperiode lijkt een optie al is dat intern nog niet uitgebreid aan de orde gekomen. 'Dat weet ik niet. Daar hebben we het nog niet over gehad. Het liefst blijf ik bij Feyenoord en maak ik veel minuten. Ik ben alleen met Feyenoord bezig en met het team.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties