De Vrij voelt zich sterker: 'Dat dingen gewoon vanzelf gaan'

De Vrij voelt zich sterker: 'Dat dingen gewoon vanzelf gaan'

Vertrouwen. Dat is misschien wel het meest gebruikte woord bij het Nederlands elftal. De poulefase werd immers al als een hels karwei gezien, maar Oranje is nu slechts één duel verwijderd van de WK-finale. 'In de media was het vertrouwen er misschien niet, maar bij ons is dat er wel', weet Stefan de Vrij dan ook.

De verdediger van Feyenoord kijkt zijn ogen uit. Hij kan als 22-jarige speler al een WK op zijn cv bijschrijven. 'Het is fantastisch om dit allemaal mee te maken. Juist als jonge voetballer, want voor ons is dit natuurlijk allemaal nieuw. Maar het vertrouwen is wel heel groot. We geloven in onszelf', vertelde hij gisteren op de persconferentie.

De Vrij voelt zich beter worden in het toernooi. 'Ik merk wel dat alles steeds iets gemakkelijker gaat allemaal. In het begin ben je wat onwennig, daarna voel je dat je sterker wordt. Dat dingen gewoon vanzelf gaan. Dat is een teken dat het goed gaat, denk ik.'

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties