'Gesprekken gestart over huur Bas Dost'

'Gesprekken gestart over huur Bas Dost'

De geruchten over interesse van Feyenoord in de diensten van Bas Dost nemen steeds serieuze vormen aan. RTV Rijnmond-journalist Jan-Dirk Stouten linkte de oud-topscorer van de eredivisie als eerste aan de Rotterdammers en het regionale Duitse Wolfsburger Allgemeinne volgde.

Ook Bild besteedt vandaag aandacht aan de transfer die plaats moet vinden direct na de overgang van Graziano Pellè naar Southampton. De boulevardkrant weet dat Fred Rutten in Dost de ideale opvolger ziet. Gesprekken met werkgever VfL Wolfsburg zouden inmiddels gestart zijn over een huur met mogelijk een optie tot koop.

Dost was in de eredivisie actief bij Heracles Almelo en sc Heerenveen. In het seizoen 2011/2012 mocht hij zich kronen tot topscorer in de eredivisie door in 34 wedstrijden liefst 32 keer te scoren. Dat leverde hem een transfer op naar VfL Wolfsburg. Daar speelde hij in eerste instantie nog veel, maar mede door blessures kwam hij later niet meer aan de bak.

[poll=147]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties