'Feyenoord meldt zich bij Wolfsburg'

'Feyenoord meldt zich bij Wolfsburg'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

07-07-2014 | 'Feyenoord meldt zich bij Wolfsburg'
Feyenoord heeft zich bij VfL Wolfsburg gemeld voor spits Bas Dost. De Rotterdammers willen de 25-jarige spits een seizoen huren van de Duitse club als opvolger van Graziano Pelle. De Duitsers staan niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Nederlander. Het contract van Bas Dost bij Wolfsburg loopt nog tot medio 2017. (Wolfsburger Allgemeine)

07-07-2014 | 'Janmaat heeft principeakkoord met Newcastle'
Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà kan Napoli Daryl Janmaat definitief vergeten. Newcastle zou een principeakkoord hebben bereikt met speler en club. De definitieve handtekeningen moeten na het WK volgen. De Engelsen zouden overtuigd zijn dat ze de concurrentie hebben afgetroefd. Feyenoord zou naar verluidt negen miljoen euro voor haar rechtsback vragen. (Alfredo Pedulla)

07-07-2014 | 'Bas Dost is op weg naar Feyenoord'
RTV Rijnmond-journalist Jan-Dirk Stouten noemde Bas Dost al eens een goede eerste optie voor Feyenoord. Een Duitse journalist en spelersagent uit Wolfsburg meent dat de spits inderdaad op weg is naar Rotterdam, hoewel hij benadrukt dat nog niets officieel is. Overigens zit Dost nu in de laatste fase van zijn revalidatie na een operatie aan zijn enkelgewricht. (Philip Harmeling)

06-07-2014 | 'Feyenoord slaat bod Manchester United af'
Feyenoord heeft een bod van Manchester United op Daryl Janmaat afgeslagen. De Engelsen brachten een bod van 5 miljoen euro uit op de verdediger van Feyenoord, maar dat vinden de Rotterdammers niet genoeg. Eerder werd bekend dat Feyenoord een bedrag van 8 á 9 miljoen euro verlangt voor Janmaat, wiens contract aankomende zomer afloopt. (Daily Star)

06-07-2014 | 'Feyenoord verlangt negen miljoen voor Janmaat'
Newcastle United zou zich officieel bij Feyenoord gemeld hebben om de onderhandelingen over een transfer van Daryl Janmaat te openen. De Rotterdammers vragen naar verluidt negen miljoen euro voor de rechtsback die op het WK zijn basisplaats verloren lijkt te hebben (Daily Star)

04-07-2014 | 'Ook Engelse grootmacht wil Daryl Janmaat'
Newcastle United krijgt in de race om de handtekening van Daryl Janmaat concurrentie van Manchester United. De rechtsback van Feyenoord maakt een goede indruk op de clubleiding van de Engelse topclub op het wereldkampioenschap in Brazilië. Eerder werd al bekend dat United ook Stefan de Vrij zou willen overnemen van Feyenoord. (Daily Mail)

03-07-2014 | 'Southampton maakt ruimte voor komst Pelle'
De overgang van Feyenoord-spits Graziano Pelle naar Southampton komt steeds dichterbij. Verschillende media meldden gisteren al dat Feyenoord en de Engelse club een principeakkoord hadden bereikt over de overgang van de spits. Eerder verkocht Southampton Luke Shaw en Adam Lallana al. Vandaag werd bekend dat de Engelse club ook spits Dani Osvaldo van de hand heeft gedaan, de aanvaller vertrekt naar Internazionale. Door het vertrek van de aanvaller lijkt de weg voor Graziano Pelle naar Southampton vrij gemaakt. (Fox Sports)

03-07-2014 | 'Newcastle en Feyenoord onderhandelen over Janmaat'
De toekomst van Daryl Janmaat lijkt in Engeland te liggen. Eerder deze week werd al bekend dat Newcastle United zijn pijlen had gericht op de verdediger van Feyenoord. Vandaag werd echter bekend dat Newcastle United enkele weken geleden al contact heeft gehad met de clubleiding van Feyenoord. Beide clubs zouden al in de laatste fase van de onderhandelingen bezig zijn. (Alfredo Pedulla)

[poll=147]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties