Spelersagent De Vrij: 'Geen akkoord met United'

Spelersagent De Vrij: 'Geen akkoord met United'

Een transfer van Stefan de Vrij naar Manchester United is geen uitgemaakte zaak. De verdediger van Feyenoord heeft in tegenstelling tot andere berichten nog geen akkoord bereikt met de Engelse topclub, vertelt zijn zaakwaarnemer aan Lazionews24.com.

De Vrij leek aanvankelijk op weg naar SS Lazio, maar daar kwam verandering in op het moment dat Manchester United zich meldde. De mandekker heeft namelijk een sterke voorkeur voor een overstap naar de nieuwe club Louis van Gaal en volgens diverse Engelse media is er op hoofdlijnen al een akkoord bereikt.

"We hebben nog geen akkoord bereikt met Manchester United, we hebben daar nog niets ondertekend. Ik weet niet waar al die geruchten vandaan komen. Stefan concentreert zich momenteel volledig op het WK en wil daar goed blijven presteren. Of Lazio nog mogelijk is? Geen commentaar", aldus de belangenbehartiger van De Vrij.

De verwachting is dat het op korte termijn alsnog van een transfer naar Manchester United zal komen. Die club heeft Feyenoord al laten weten bereid te zijn om te voldoen aan de vraagprijs van zo'n acht miljoen euro.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties