'Rutten heeft plan met opvolgers gepresenteerd'

'Rutten heeft plan met opvolgers gepresenteerd'

Deze maand speelt Feyenoord in de derde voorronde van de Champions League. Dat lijken de Rotterdammers zonder sterkhouders Bruno Martins Indi, Graziano Pellè, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat te gaan doen. Trainer Fred Rutten blijft er rustig onder, weet VI-journalist Martijn Krabbendam.

'Rutten is niet te benijden. Als je kijkt naar wie hij allemaal kwijt gaat raken. Maar Rutten is toch iemand die ondanks deze omstandigheden vrij rustig blijft. Intern bij Feyenoord waarderen ze dat. Hij is op de hoogte van de situatie', vertelt Krabbendam in VI-radio.

'Hij heeft al een plan gepresenteerd met spelers die hij graag wil hebben', weet hij verder. 'Daar kan Feyenoord mee aan de slag zodra spelers ook daadwerkelijk weg zijn. En dan weet Rutten wie hij wil hebben. Hij heeft wel te maken met tijdsdruk. Je gaat derde voorronde Champions League spelen en met welke ploeg is de grote vraag.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties