Mark Koevermans: 'Er is nog niks duidelijk'

Mark Koevermans: 'Er is nog niks duidelijk'

De geruchten rondom de spelers van Feyenoord zijn niet te missen in de media. Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Martins Indi en Graziano Pelle zouden nadrukkelijk in de belangstelling staan van verschillende clubs uit het buitenland. Volgens Mark Koevermans, commercieel directeur van de Rotterdamse club, zijn er geen knopen doorgehakt: 'Er is nog geen witte rook', zegt hij tegenover Fox Sports.

'Ik word elke dag gevraagd naar de situaties van de transfers van spelers van Feyenoord. Ik zie de vreemdste berichten voorbij komen. Het is mooi dat de jongens in de belangstelling staan van verschillende clubs. Ook zijn we heel trots over het feit dat de jongens het zo goed doen op het WK', zegt Koevermans.

'Deze zaken behoren tot het werk van Martin van Geel, maar er is nog niks duidelijk. Als er witte rook is, zullen we dat melden. Gelukkig is er hier en daar belangstelling voor spelers van de club, dat is wel een anders geweest. Er is echter nog niks concreets', besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties