'Southampton komt terug en betaalt gevraagde 12 miljoen'

'Southampton komt terug en betaalt gevraagde 12 miljoen'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

02-07-2014 | 'Southampton komt terug met 12 miljoen voor Pellè'
Volgens La Gazzetta dello Sport komt Southampton terug na een lachwekkend openingsbod van zes miljoen euro. De club van Ronald Koeman zou nu bereid zijn om de gevraagde 12 miljoen euro op tafel te leggen voor Graziano Pellè. (La Gazzetta dello Sport)

02-07-2014 | 'Lex Immers volgende target van Southampton'
Volgens Sky Sports is Lex Immers het volgende target van Southampton. Het sportmedium meldt dat The Saints een officieel bod hebben ingediend bij Feyenoord voor Graziano Pellè - waar VI gisteren overigens al over berichtte - en vertellen erbij dat Immers en Tadic moeten volgen. (Sky Sports)

30-06-2014 | 'Opnieuw Engelse interesse in Feyenoord-verdediger'
Daryl Janmaat staat op het lijstje van Newcastle United om Mathieu Debuchy op te volgen. Debuchy lijkt te verkassen naar Arsenal, en Janmaat zou daardoor naar Newcastle moeten komen. De international van Nederland is niet de enige mogelijkheid voor de Engelse club, ook Toulouse-verdediger Serge Aurier is een mogelijke kandidaat om de Engelse club te versterken. Eerder werd Janmaat in verband gebracht met een overgang naar Napoli en Manchester United. (The Journal)

30-06-2014 | 'In komende weken akkoord Feyenoord en United'
Feyenoord verwacht in de komende weken een akkoord met Manchester United. Stefan de Vrij zal dan de Rotterdammers voor circa negen miljoen euro verlaten voor de Engelse topclub. Als Feyenoord en United tot een akkoord komen is De Vrij bereid om zijn mondelinge akkoord met Lazio Roma overboord te gooien om onder Van Gaal te spelen. (Daily Mail)

30-06-2014 | 'Koeman wil koppel Pellè en Guidetti bij Southampton'
Ronald Koeman zou bij zijn nieuwe club nog een oude bekende op de korrel hebben. De oefenmeester is met Southampton al in onderhandeling met Feyenoord over een transfer van Graziano Pellè. Als het aan de trainer ligt volgt ook John Guidetti nog, waardoor er een doelpuntrijk koppel zou ontstaan. Guidetti zou zo'n 7,5 miljoen euro moeten kosten. (Sport in a Storm)

30-06-2014 | 'Koeman wil naast Pelle ook Kongolo meenemen'
Volgens het Engelse tabloid Daily Mail heeft Ronald Koeman niet alleen zijn zinnen gezet op Graziano Pelle, maar zou hij ook hopen Terence Kongolo te kunnen verleiden voor een overgang. De 19-jarige verdediger heeft zijn volgende zomer aflopende contract nog niet getekend. (Netwerk.to/ Daily Mail)

29-06-2014 | 'Feyenoord krijgt oud-contractspeler aangeboden'
Danko Lazovic, momenteel speler van FK Partizan Belgrado, is aangeboden bij Feyenoord. Onlangs werd aangekondigd dat de aanvaller waarschijnlijk zijn club deze zomer gaat verlaten, als er aanbiedingen komen die hij 'niet kan weigeren'. Lazovic, die in drie seizoenen 41 wedstrijden in het shirt van Feyenoord speelde, maakte dit seizoen in tien wedstrijden zes doelpunten voor de club uit Servië. Fred Rutten werkte in zijn tijd bij PSV al samen met de 31-jarige aanvaller. (Mondo)

29-06-2014 | 'Schalke 04 en Huntelaar positief over Stefan de Vrij'
Stefan de Vrij heeft inmiddels ook de interesse gewekt van een club uit de Bundesliga. De scouts van Schalke 04 zijn namelijk teruggekeerd bij de club met goede rapporten over de centrale verdediger van Feyenoord en het Nederlands elftal. Daarnaast zou ook Klaas-Jan Huntelaar zich bij Schalke 04 hebben uitgesproken over zijn ploeggenoot bij Oranje. Het is dan ook niet uitgesloten dat de Feyenoorder niet naar Engeland of Italië zal gaan, maar zal kiezen voor Duitsland. (Soccernews/ Neue Zürcher Zeitung)

29-06-2014 | 'United bereidt formeel bod op Stefan de Vrij voor'
De geluiden van een mogelijke transfer van Stefan de Vrij naar Manchester United worden steeds luider. Zowel in de Engelse als Italiaanse media wordt al gesproken over een akkoord tussen club en speler. Alleen Feyenoord zou nog overtuigd moeten worden. Dat zou op korte termijn kunnen gebeuren. United bereidt namelijk een formeel bod voor van zo'n 10 miljoen euro op de verdediger. (Daily Mail)

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties