Geruchten | 'Feyenoord mag hopen op Engels miljoenenbod'

Geruchten | 'Feyenoord mag hopen op Engels miljoenenbod'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

27-05-2014 | 'Van Gaal houdt miljoenen achter voor Feyenoorders'

Feyenoord mag hopen op een bod van tientallen miljoenen op Bruno Martins Indi en Jordy Clasie. Louis van Gaal wil de twee Feyenoorders voor 30 miljoen pond (zo’n 37 miljoen euro) naar de Engelse topclub halen. Zowel Martins Indi en Clasie hebben nog tot 2016 een contract in De Kuip. Beide internationals maken een goede kans op de definitieve WK-selectie van het Nederlands elftal, die aanstaande zaterdag bekend wordt gemaakt. (The Express)

17-05-2014 | 'Lazio wil Martins Indi en De Vrij voor 10 miljoen losweken'
Lazio Roma wil deze zomer de Feyenoord-verdedigers Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi overnemen. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport is Igli Tare, technisch directeur van de Romeinse club, de afgelopen dagen meerdere keren in Rotterdam geweest voor gesprekken met de Feyenoord-leiding. Lazio hoopt volgens de sportkrant De Vrij voor een bedrag tussen de vijf en zes miljoen los te weken in Rotterdam-Zuid. Voor het tweetal wil Lazio zo'n tien miljoen euro betalen. (NOS)

17-05-2014 | 'Feyenoord onderhandelt met Lazio over transfer De Vrij'
Lazio Roma zou donderdag naar Rotterdam gevlogen zijn om met Feyenoord te onderhandelen over een transfer van Stefan de Vrij. De verdediger heeft nog een éénjarig contract en zou volgens Italiaanse media zes miljoen euro moeten kosten. (La Repubblica)

15-05-2014 | 'Feyenoord verliest twee grote talenten aan Ajax'
Feyenoord verliest twee grote D-talenten: de broertjes Jurrien en Quinten Maduro gaan zo goed als zeker naar aartsrivaal Ajax. De overgang is nog niet definitief, maar komt waarschijnlijk zeer binnenkort rond. (Varkenoordwatch)

13-05-2014 | 'Martins Indi in beeld als opvolger Ferdinand'
Bruno Martins Indi is in beeld om Rio Ferdinand op te volgen bij Manchester United. De Engelse verdediger kondigde gisteren zijn vertrek bij de Engelse topclub aan. Naast Martins Indi is ook Mats Hummels in beeld om aankomende transferperiode naar Engeland te vertrekken. Martins Indi is waarschijnlijk in beeld bij de topclub uit Engeland omdat Louis van Gaal waarschijnlijk binnenkort aangesteld word als nieuwe trainer van de club. (Manchester Evening News)

13-05-2014 | Rajiv van La Parra heeft nog even tijd nodig
Rajiv van La Parra gaat wellicht toch in op een aanbod dat sc Heerenveen hem gedaan heeft. Lange tijd leek de aanvaller transfervrij te vertrekken uit Friesland, maar de clubleiding heeft toch besloten de buitenspeler contractverlenging aan te bieden. De aanvaller, die ook in de belangstelling staat van onder andere Feyenoord, gaat wellicht in op het aanbod. "Er is nog een kansje, misschien is het de beste optie. Je moet nooit te snel deuren dichtgooien", vertelde Van La Parra aan de Leeuwarder Courant.

08-05-2014 | Olympiakos ziet af van komst Graziano Pellè
Het Griekse Olympiakos ziet af van een mogelijke komst van Feyenoord-spits Graziano Pellè. Volgens de club was salaris en transfersom geen probleem, maar zouden de Grieken de 28-jarige spits te oud vinden. (ELF)


07-05-2014 | Koeman kan Swansea City vergeten

Ronald Koeman wordt definitief niet de nieuwe trainer van Swansea City. De club uit de Premier League maakte woensdagmiddag namelijk bekend dat Gary Monk zijn contract met drie jaar heeft verlengd.

07-05-2014 | Feyenoord-doelwit Mike Havenaar: 'Ik heb nog niets beslist'

Mike Havenaar zal na dit seizoen een beslissing nemen over zijn toekomst. Hij beschikt over een aflopend contract, maar een langer verblijf bij Vitesse is niet uitgesloten. In de diverse geruchtenrubrieken wordt Havenaar al geruime tijd met een overstap naar Feyenoord in verband gebracht. De Rotterdammers zwaaien Graziano Pellè hoogstwaarschijnlijk uit, en zijn op zoek naar een vervanger. 'Ik heb nog niks beslist', vertelt Havenaar over zijn toekomstplannen. 'Natuurlijk wil ik graag Europees voetbal spelen, maar dat kan misschien ook wel bij Vitesse. Nu is het eerst zaak dat we de play-offs goed beëindigen.' (VI)

06-05-2014 | 'Feyenoord aast op rechtermiddenvelder'

Feyenoord zou interesse hebben in de Uruguayaans-Zweedse Guillermo Molins, rechtermiddenvelder van Malmö FF. Naast Feyenoord zijn ook Ajax, FC Twente en het Belgische Racing Genk geïnteresseerd in de 25-jarige voetballer. In het verleden stond hij onder contract bij Anderlecht, dat hem in 2013 uitleende aan Real Betis Sevilla. (Het Laatste Nieuws)

Klik hier om alle geruchten van de afgelopen weken te lezen

Lees meer over
Clasie Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties