Update | Ziyech 'weet van niets' en gaat eerst vakantie vieren

Update | Ziyech 'weet van niets' en gaat eerst vakantie vieren

Hakim Ziyech staat met een éénjarig contract bij sc Heerenveen - dat hij overigens niet wil verlengen - volop in de belangstelling. Zijn management was al op bezoek bij Feyenoord en FC Twente. De club uit Enschede lijkt echter de belangrijkste gegadigde voor de creatieve middenvelder, zo schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Twente zou al meerdere gesprekken hebben gevoerd met kamp-Ziyech, maar het ontbreekt nog aan financiële middelen bij de club van voorzitter Joop Munsterman. Het talent moet immers enkele miljoenen euro's gaan opleveren voor zijn werkgever. Een verkoop van Tadic of Luc Castaignos moet oplossing bieden.

Feyenoord lijkt in een nog moeilijkere situatie te zitten. Bij een verkoop van bijvoorbeeld Graziano Pellè en Daryl Janmaat kan de club slechts 25 procent herinvesteren. Dat lijkt niet voldoende om de race om de gewilde handtekening van Ziyech te winnen.

UPDATE | Ziyech 'weet van niets' en gaat eerst vakantie vieren
Het Algemeen Dagblad berichtte woensdagochtend dat FC Twente al meerdere keren heeft gepraat met sc Heerenveen-middenvelder Hakim Ziyech. Zelf spreekt hij dat tegen in een reactie aan de Leeuwarder Courant. "Ik weet van niets, hoor", zegt Ziyech, die dit seizoen doorbrak in het shirt van de Friezen. "Ik ga eerst op vakantie en daarna zet ik alles op een rij", verzekert de middenvelder.

Lees meer over
Ziyech
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties