Ziyech houdt zich op de vlakte over interesse in eredivisie

Ziyech houdt zich op de vlakte over interesse in eredivisie

Hakim Ziyech speelt in de play-offs misschien wel zijn laatste wedstrijden voor sc Heerenveen. De 21-jarige middenvelder annex aanvaller wordt door Feyenoord en FC Twente begeerd. Over zijn toekomst wil hij tegenover NUsport echter niet veel kwijt.

'We zullen zien waar ik volgend jaar speel. Op dit moment ziet het ernaar uit dat ik bij Heerenveen blijf. Maar het is afwachten', vertelt Ziyech tegenover het sportmedium. Het contract van Ziyech bij Heerenveen loopt medio 2015 af en hij wil niet verlengen.

Zijn management bracht al een bezoek aan Rotterdam en Enschede om de sportieve plannen van de clubs aan te horen. 'Mijn zaakwaarnemer doet zijn werk en ik hoor het wel als er een club concreet is. Ik richt me nu in ieder geval op Heerenveen. Het speelt nu niet bij mij', besluit Ziyech.

De gevraagde transfersom kan echter een struikelblok zijn voor beide clubs. Volgens Voetbal International moet de jeugdinternational namelijk naar verluidt vijf miljoen euro opleveren voor zijn Friese werkgever.

Lees meer over
Ziyech
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties