Toekomst Graafland in handen collega: 'Anders stop ik'

Toekomst Graafland in handen collega: 'Anders stop ik'

De toekomst van Ronald Graafland ligt in de keepershanden van collega Kostas Lamprou. Graafland wil ook volgend seizoen graag als derde doelman bij Feyenoord fungeren maar dan moet de Griek wel bij een andere club tijdelijk onderdak vinden.

Mocht Lamprou geen nieuwe club vinden dan vult hij het plaatsje achter goalies Erwin Mulder en Warner Hahn op. 'En is dat het geval, dan stop ik', zegt Graafland in het Algemeen Dagblad. 'Er hoeft zich voor mij geen andere club te melden. Alleen als Lamprou vertrekt, ga ik nog een jaar door in de rol van derde doelman. Anders hoop ik dat ik aan de slag kan als keeperstrainer op Varkenoord. Dan is het wel mooi geweest.'

Graafland mocht op de valreep in ieder geval nog zijn debuut maken. 'Het deed mij wel iets. Ik ben opgeleid bij Feyenoord, maar als jonge keeper debuteerde ik er niet. Drie jaar geleden werd ik, terwijl ik het profvoetbal al vaarwel had gezegd, teruggehaald als derde doelman, maar een officiële wedstrijd keepte ik nooit. Tot zaterdagavond. Nu heb ik eindelijk afgedwongen dat ik straks bij oud-Feyenoord mag meedoen', lacht hij.

Lees meer over
Graafland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties