Gronsveld over contractondertekening: 'Dit is hartstikke mooi'

Gronsveld over contractondertekening: 'Dit is hartstikke mooi'

Stef Gronsveld heeft gisteren zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 18-jarige verdediger speelt vanaf zijn elfde voor de club uit Rotterdam en ziet de ondertekening van zijn eerste contract als een mooie beloning: 'Het contract is een aanwijzing om te laten zien dat ik zo door moet gaan', vertelt Gronsveld trots tegenover FeyenoordTV.

'Dit is een emotioneel moment voor mij, niet iedereen uit de jeugd krijgt de kans om een contract te tekenen. Als je na zeven jaar in de jeugd van Feyenoord een contract aangeboden krijgt is dat hartstikke mooi', concludeert Gronsveld.

De verdediger vergelijkt zijn speelstijl het liefst met Philipp Lahm. 'Ik ben een speler die fysiek niet heel sterk is, maar tactisch ben ik wel sterk. Ik kan de goede momenten kiezen', aldus de Delftenaar. 'Door deze vergelijking leg ik de lat erg hoog. Hij is van topniveau, maar daar wil ik ook heen.'

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is blij met het vastleggen van Gronsveld. 'Door het ondertekenen van zijn eerste contract kan hij stappen gaan maken. Stef zit al lang in de opleiding van de club. Op zijn elfde maakte hij de overstap vanaf Vitesse Delft. Hij doorliep alle jeugdteams, en nu krijgt hij de kans om de laatste stap te maken.'

'Stef is een nuchtere jongen die erg relaxed in het veld is. Ook is hij erg intelligent, zowel buiten maar ook zeker binnen het veld. Hij laat zich nooit gek maken en blijft altijd stabiel, dat is een kwaliteit', zo besluit Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties