OPINIE | Kuipverbod voor Rene van der Gijp

OPINIE | Kuipverbod voor Rene van der Gijp

Tot het irritante toe gaf René van der Gijp gisteren af op Feyenoord. 'Dat hele Feyenoord valt of staat met Pellè', grapte Van der Gijp gisteren in het Tv-programma Voetbal International. 'Als hij daar weggaat, stort die hele boel daar in elkaar.' Daarnaast verwacht de voormalig voetballer dat Fred Rutten de Rotterdammers niet vooruit gaat helpen.

'Je hoort in dat stadion alleen maar om je heen: we hadden toch kampioen moeten worden. Die Rutten is al ontslagen', aldus Van der Gijp. Verder had hij geen goed woord over voor spelers als Sven van Beek, Elvis Manu en Kostas Lamprou.

De clown van TV, een middelmatig voetballer die door zijn grote mond zichzelf op een voetstuk heeft geplaatst, kreeg de lachers op de hand toen hij de Rotterdamse club belachelijk maakte. VI redacteur, Martijn Krabbendam, die daar aanwezig was, voelde zich er zichtbaar ongemakkelijk bij. De Feyenoord-watcher wist niet goed hoe de aanval van Van der Gijp te pareren en brabbelde er maar wat doorheen.

De enige die daarop wat zinnig te zeggen had was tafelgast Wim Kieft. Die het voor Rutten opnam. "Rutten heeft bewezen goed met jeugdige spelers om te gaan. Dus ik denk dat het wel goed komt bij Feyenoord", sprak de oud-spits. Waarop van De Gijp opnieuw probeerde de lachers op zijn hand te krijgen.

Het gedrag van Van der Gijp was stuitend en Feyenoorders werden ermee in het hart geraakt. Het zou Feyenoord goed doen als zij aan dergelijke lieden geen wedstrijdkaarten afstaan. Zij die de Rotterdamse club bewust belachelijk willen maken weert uit de Kuip. Een Kuipverbod geeft.

Een luie, te dikke, grijzende, kalende, slecht onderhoudend gebit, uit zijn mond stinkende, slechtziende clown wordt op voorhand geweerd uit een circus. Buiten De Kuip houden moet dan zeker geen probleem zijn.

Oja! Mijnheer Boskamp, als u weer eens in het programma van VI naast misselijkmakende Renétje zit, raak hem dan een goed op zijn kin in plaats van ergens op zijn lichaam. Zou de maandagavond voor mij meer dan goed maken.

Groetjes, BEO

Lees meer over
Elvis Manu Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties