Officieuze rol Van Hanegem: 'Rutten vindt hem belangrijk'

Officieuze rol Van Hanegem: 'Rutten vindt hem belangrijk'

Willem van Hanegem gaat als klankbord van Feyenoord fungeren, zo liet technisch directeur Martin van Geel onlangs al doorschemeren tegenover RTV Rijnmond. Dat De Kromme nu wel een officieuze functie krijgt bij zijn club ligt aan de nieuwe trainer Fred Rutten.

In het verleden waren de beleidsbepalers bij de Rotterdammers niet altijd even blij met de kritische houding van de legendarische oud-middenvelder. Ook in het rampzalige seizoen 2010/2011 zaten ze in De Kuip niet te wachten op de adviezen van Van Hanegem.

Dat is nu wel anders. ‘Fred Rutten heeft zelf aangegeven dat hij Van Hanegem dusdanig belangrijk vindt dat hij met hem om de tafel wil zitten’, vertelt VI-journalist Martijn Krabbendam op de online radiozender van het weekblad. ‘Om het te hebben over het voetbal, het spel, de spelers en andere technische zaken. Rutten ziet Van Hanegem niet als een bedreiging, maar als een welkome aanvulling.’

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties