De laatste thuiswedstrijd van het seizoen

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen

In het sfeeroverleg georganiseerd door Vereeniging De Feijenoorder werden een aantal actiepunten benoemd zoals. o.a. vlaggen mee naar PSV, maar ook de laatste thuiswedstrijd van het jaar goed en sfeervol afsluiten!

Die laatste thuiswedstrijd staat voor de deur. Verder is dit ook de laatste thuiswedstrijd van trainer Ronald Koeman en wellicht van een aantal spelers.. maar het is ook een wedstrijd waarin Feyenoord de tweede plek definitief veilig kan stellen waardoor we weer kunnen uitkijken naar een mooie Europese trip! Kortom, een belangrijke wedstrijd!

Wij als ‘Het Legioen’ hebben de taak om onze jongens in het rood en wit te ondersteunen! A.s. zondag worden er door diverse supporters honderden vlaggen klaar gelegd voor de wedstrijd! Maak gebruik van de vlaggen en laten we met zijn allen massaal in de 12de minuut de vlaggen weer inzetten onder ons prachtige clublied ‘Hand in Hand’.

Verder nog het verzoek om de vlaggen na afloop van de wedstrijd op je vak te laten liggen en niet mee naar buiten te nemen, want de vlaggen moeten vaker gebruikt worden!

Tot zondag!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties