Overbodige Feyenoorder wil nieuwe stap zetten

Overbodige Feyenoorder wil nieuwe stap zetten

Mats van Huijgevoort staat op een kruispunt in zijn nog prille carrière. Drie jaar geleden was hij een opkomend talent bij Feyenoord, maar verder dan één wedstrijd in de Eredivisie kwam hij nooit in Rotterdam-Zuid. De club leende hem vorig seizoen uit aan Excelsior en stalde hem deze jaargang bij Willem II. In Tilburg is de verdediger echter niet verder gekomen dan het tweede elftal van de Tricolores.

Van Huijgevoorts contract bij Feyenoord loopt ten einde en wordt niet vernieuwd. De 21-jarige mandekker gaat dan ook op zoek naar ander emplooi. “Ik moet nu een stap zetten'', zegt de verdediger, die zowel links achterin als in het centrum van de defensie uit de voeten kan. “Ik kijk ernaar uit om in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan”, laat hij weten op de website van Sport-Promotion, dat hem zakelijk vertegenwoordigt.

Met de overstap naar Willem II keerde Van Huijgevoort terug bij zijn eerste club. Vanuit Tilburg zette hij koers richting Feyenoord. Zijn enig wapenfeit voor de volksclub was een basisplaats tegen VVV-Venlo in het seizoen 2011/12. Bij Excelsior speelde hij nog elf wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties