Sportieve Koeman feliciteert Jans per sms

Sportieve Koeman feliciteert Jans per sms

Ronald Koeman heeft zondagavond Ron Jans per sms gefeliciteerd met het winnen van de KNVB Beker. PEC Zwolle was in de eindstrijd in De Kuip met liefst 5-1 te sterk voor Ajax. De trainer van Feyenoord gaf eerder aan dat PEC niets in Europa te zoeken had. De Zwolse club verzekerde zich al in een eerder stadium van Europees voetbal, tot ongenoegen van Koeman.

Zondag toonde Koeman zich echter van zijn sportieve kant door Jans te feliciteren. "Nu heb je het helemaal verdiend", sms'te de oefenmeester naar zijn winnende collega. Jans kon de geste wel waarderen: “Ook dat is typisch Ronald”, reageerde de trainer van PEC tegenover RTV Oost. PEC heeft als winnaar van de KNVB Beker een ticket voor de play-offs van de Europa League veroverd. Als de ploeg van Jans de bekerfinale tegen Ajax had verloren, dan had de club uit Overijssel al in de tweede voorronde aan de bak gemoeten.

Met nog twee wedstrijden in de Eredivisie te gaan, is Ajax al zeker van een plek in de Champions League. De Amsterdammers hebben volgende week tegen Heracles Almelo aan een gelijkspel genoeg voor de titel en een plek in het hoofdtoernooi van het belangrijkste Europese bekertoernooi. Feyenoord is als nummer twee op weg naar de derde voorronde van de Champions League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties